Villa Virag Europa : Hongarije

€ 189.000
SKU: HONG003
Type Accommodatie: Villa of Vakantiewoning
Bebouwd (m2)
380
Badkamers
3
Slaapkamers
3

Accommodatie

  • Totale Oppervlakte Terrein: 1815

Faciliteiten

  • Inbouwkasten
  • Terras

Omschrijving

Villa Virag is gelegen in Cserszegtomaj, gekenmerkt door het glooiende heuvellandschap van West-Balaton tussen de hoofdstad van het Balatonmeer Keszthely en de thermaalstad Héviz, op ongeveer 10 minuten van het Balatonmeer, het grootste zoetwatermeer van Europa. Deze villa is nu te koop – ideaal om uit te baten als B&B of om te verhuren als 2 losse appartementen.

Hongarije heeft met Boedapest en het Balatonmeer sterk groeiende vakantiebestemmingen. Héviz is een van de bekendste vakantieresorts rond het Balatonmeer.

Vele landgenoten hebben reeds een verrassend positieve vakantie achter de rug in dit veelzijdig vakantiegebied.

Villa Virag is een  nieuwe standingvolle vakantievilla gelegen op een grondstuk van 1.815 m² en 2 autominuten van Héviz. Rustig gelegen in het heuvellandschap tussen de wijngaarden.

Villa Virag heeft een bebouwde oppervlakte van 380 m² en is onderverdeeld in 2 verdiepen. Het gehele gebouw is gekenmerkt door een hoge stijlvolle  afwerkingsgraad. Op de benedenverdieping bevind zich de ingebouwde keuken met grote leefruimte en 1 slaapkamer met aparte badkamer. Op het eerste verdiep bevind zich tevens een kleine keuken met 2 slaapkamers die elk een aparte badkamer hebben. De gehele villa is voorzien van inbouwkasten met verborgen handgrepen, wat het geheel een zeer ruimtelijke indruk geeft. Beide verdiepen hebben een groot terras aan de voorzijde. Op het eerste verdiep hebben de slaapkamers tevens terrassen.

Villa Virag heeft een moderne uitstraling en dito afwerking. De villa kan perfect in twee aparte delen verhuurd worden of kan gebruikt worden als Bed & Breakfast met de verhuur van twee kamers. Op dit moment word de villa verhuurd tijdens de seizoensmaanden en is reeds een opbrengst voorhanden.

Contacteer de Verkoper

Patrick Strzebonski

Eigenaar Invest Home Hongarije