Second Home Expo – Gent

Droom je ook van een vakantiehuis in het binnen- of buitenland waar je kunt genieten van een prachtige vakantie? Of wil je investeren in een tweede woning met een gegarandeerd rendement? Dan ben je op de Second Home beurs aan het goede adres. De aanwezige deskundigen geven je de nodige informatie en helpen je graag bij het vervullen van je droom.

Op de Second Home Expo in Gent vind je meer dan 75 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak. Met persoonlijk advies helpen ze je graag bij het vervullen van jouw droom. Laat je daarnaast informeren tijdens één van de vele uitgebreide seminars. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Expojouw eerste stap naar een tweede huis?

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op Second Home Expo staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker, dat die belangrijke eerste stap er meteen één in de goede richting is.

De volgende editie van deze beurs vindt plaats in Flanders Expo Gent op 9 en 10 maart 2024, telkens van 10 tot 17 uur.

Wij bieden als partner gratis toegangstickets aan. Na online registratie kun je direct je toegangskaart uitprinten en ontvang je ook een kopie per e-mail. Je ontvangt tevens het informatieve beursmagazine. Doen dus! Surf hiervoor naar deze URL en doe het volgende:

 1. Vul je mailadres in en klik op ‘Volgende’.
 2. Vul je gegevens in.
 3. Je ontvangt je gratis tickets in je mailbox.

Waarom Investeren in Vastgoed in Hongarije ?

Momenteel beschikken 360.000 Belgen over een tweede verblijf, zoals een appartement, villa, bungalow of chalet. Investeren in vastgoed in Hongarije garandeert een hoog beleggingsrendement dankzij goede verhuuropbrengsten.

Invest Home is dé specialist in de regio Balaton (dé ideale regio voor dit soort investering). Eigenaar Patrick Strzebonski zet voor ons 10 voordelen om te investeren in vastgoed in Hongarije én specifiek in de regio Balaton op een rijtje.

 1. Hongarije is vanaf 2004 lid van de Europese Unie en kent een positieve en gestadige groei.
 2. Buitenlanders kunnen zonder meer 100% eigenaar worden van vastgoed.
 3. De aankoopprocedure is duidelijk en eenvoudig.
 4. De aankoopbelasting op vastgoed bedraagt éénmalig 4%.
 5. De vastgoedmarkt is in volle expansie en kent sinds 2015 een gemiddelde stijging van 11% per jaar.
 6. Door de economische groei is er een inhaalbeweging t.o.v. de vastgoedprijzen in Oostenrijk, Kroatië en Slovenië.
 7. West-Balaton is het mooiste gebied rond het Balatonmeer.
 8. Het grootste zoetwatermeer van Europa, een ongerepte natuur en een mediterraans klimaat trekken vele nieuwe investeerders aan.
 9. De communicatie voor aankoop gebeurt in het Nederlands en contracten worden door een team van eigen advocaten vakkundig opgesteld.
 10. Hongarije is een land met één van de laagste misdaadcijfers van Europa.

Wie interesse heeft om via Invest Home vastgoed aan te kopen, kan opteren voor een bezichtigingsverblijf van 3 nachten/4 dagen. Je verblijft in B&B Belysium op basis van kamer en ontbijt en eigen vervoer. Bij aankoop van vastgoed tijdens dit bezichtingsverblijf, is dit logement gratis.

Meer info via: info@invest-home.net – +36 70 556 40 41 – www.invest-home.net.
Op Bij Landgenoten Invest vind je ook enkele panden aangeboden door Invest Home. Je vindt ze hier.