Second Home Expo – Antwerpen

Droom je ook van een vakantiehuis in het binnen- of buitenland waar je kunt genieten van een prachtige vakantie? Of wil je investeren in een tweede woning met een gegarandeerd rendement? Dan ben je op de Second Home beurs aan het goede adres. De aanwezige deskundigen geven je de nodige informatie en helpen je graag bij het vervullen van je droom.

Op Second Home Expo zet jij, net als jaarlijks 15.000 andere bezoekers, de eerste stap naar een tweede huis. Op vakantie gaan naar jouw eigen droomhuis? Investeren in vastgoed met een gegarandeerd rendement? Het hoeft niet bij toekomstdromen te blijven! Met ruim 25.000 vakantiewoningen in 25 landen van 100 gespecialiseerde aanbieders en vele vrij toegankelijke seminars, vind jij alles wat je nodig hebt om jouw droom te kunnen verwezenlijken onder één dak. Kom langs en laat je inspireren én informeren op Second Home Expo.

De volgende editie van deze beurs vindt plaats in Antwerp Expo op 3 en 4 juni 2023, telkens van 10 tot 17 uur.

De toegang tot de beurs bedraagt € 15,00 per persoon. Wij bieden als partner evenwel gratis toegangstickets aan. Na online registratie kun je direct je toegangskaart uitprinten en ontvang je ook een kopie per e-mail. Je ontvangt tevens het informatieve beursmagazine. Doen dus! Surf hiervoor naar deze URL en doe het volgende:

 1. Vul je mailadres in en klik op ‘Volgende’.
 2. Vul je gegevens in.
 3. Je ontvangt je gratis tickets in je mailbox.

Costa Belgica met Katleen & Johan (Inmo Cobat) op VTM2

Nieuw vanaf 25 januari bij VTM 2 – elke maandag om 21.40 – is de realityreeks ‘Costa Belgica’, die vijf Vlaamse makelaarsfamilies volgt die alles achterlieten om Vlamingen te helpen aan een droomplek in Spanje. Onder hen Katleen & Johan van Inmo Cobat, sinds jaren terug te vinden op de coverpagina van het Bij Landgenoten Magazine en ook aanwezig met een aanbod op deze site

‘Costa Belgica’ belicht de kuststrook van de Costa Blanca tot de Costa del Sol, waar elk jaar duizenden Belgen een vakantieverblijf kopen. Ook in een jaar waarin er door het coronavirus amper gereisd kon worden, kochten gemiddeld acht Belgen per dag een Spaanse ‘casa’. Vanaf 25 januari reizen de VTM 2-kijkers elke maandag om 21.40 vanuit hun zetel naar Spanje en kijken ze mee in het leven en het werk van vijf Vlaamse makelaarsfamilies. De makelaars hebben elk op hun beurt alles achtergelaten in België om met volle toewijding en volharding een eigen vastgoedkantoor uit de grond te stampen in Spanje. Ze genieten volop van ‘la vida loca’, maar bewegen ook hemel en aarde om Vlaamse en internationale klanten aan hun droomplek onder de Spaanse zon te helpen.

De vijf makelaarsfamilies zoeken in ‘Costa Belgica’ voor jong en oud een buitenverblijf of woonst in Spanje. De prijzen gaan van het ene uiterste naar het andere: van een appartement van 90.000 euro tot een immense villa van meer dan een miljoen. Vooral de gezondheid, het warme klimaat en de Spaanse mentaliteit lijken redenen genoeg om België achter te laten.

In elke aflevering werpt ‘Costa Belgica’ niet alleen een blik in het leven van de makelaarsfamilies, ze volgen ook de zoektocht van talloze Vlamingen naar een droomplek onder de Spaanse zon binnen een bepaald budget. Op het einde van de rit komen de makelaars én kijkers te weten of de klant een bod wil doen op één van de drie voorgestelde huizen of appartementen.

Katleen en Johan (Kortrijk) hebben sinds 2003 ‘Inmo Cobat’ in Calpe en bieden een totaalpakket aan: van gronden en goedkope woningen tot dure villa’s en nieuwbouwprojecten. In het vastgoedkantoor moet Johan zijn mannetje staan tussen vier vrouwen, al verwent hij zijn ‘harem’ maar al te graag.

Interesse in vastgoed in Spanje? Neem dan even contact op met Johan & Katleen, en/of grasduin even in hun héél uitgebreid aanbod van Inmo Cobat.

Waarom Investeren in Vastgoed in Hongarije ?

Momenteel beschikken 360.000 Belgen over een tweede verblijf, zoals een appartement, villa, bungalow of chalet. Investeren in vastgoed in Hongarije garandeert een hoog beleggingsrendement dankzij goede verhuuropbrengsten.

Invest Home is dé specialist in de regio Balaton (dé ideale regio voor dit soort investering). Eigenaar Patrick Strzebonski zet voor ons 10 voordelen om te investeren in vastgoed in Hongarije én specifiek in de regio Balaton op een rijtje.

 1. Hongarije is vanaf 2004 lid van de Europese Unie en kent een positieve en gestadige groei.
 2. Buitenlanders kunnen zonder meer 100% eigenaar worden van vastgoed.
 3. De aankoopprocedure is duidelijk en eenvoudig.
 4. De aankoopbelasting op vastgoed bedraagt éénmalig 4%.
 5. De vastgoedmarkt is in volle expansie en kent sinds 2015 een gemiddelde stijging van 11% per jaar.
 6. Door de economische groei is er een inhaalbeweging t.o.v. de vastgoedprijzen in Oostenrijk, Kroatië en Slovenië.
 7. West-Balaton is het mooiste gebied rond het Balatonmeer.
 8. Het grootste zoetwatermeer van Europa, een ongerepte natuur en een mediterraans klimaat trekken vele nieuwe investeerders aan.
 9. De communicatie voor aankoop gebeurt in het Nederlands en contracten worden door een team van eigen advocaten vakkundig opgesteld.
 10. Hongarije is een land met één van de laagste misdaadcijfers van Europa.

Wie interesse heeft om via Invest Home vastgoed aan te kopen, kan opteren voor een bezichtigingsverblijf van 3 nachten/4 dagen. Je verblijft in B&B Belysium op basis van kamer en ontbijt en eigen vervoer. Bij aankoop van vastgoed tijdens dit bezichtingsverblijf, is dit logement gratis.

Meer info via: info@invest-home.net – +36 70 556 40 41 – www.invest-home.net.
Op Bij Landgenoten Invest vind je ook enkele panden aangeboden door Invest Home. Je vindt ze hier.