Villa Laszlo Europa : Hongarije

€ 185.000
SKU: HONG002
Type Accommodatie: Appartement
Bebouwd (m2)
540
Badkamers
3
Slaapkamers
20

Accommodatie

  • Totale Oppervlakte Terrein: 827
  • Bouwjaar: 1997

Faciliteiten

  • Garage / Parking
  • Terras

Omschrijving

Villa Laszlo is gelegen in het populaire vakantieresort Gyenesdias aan de Noordwestelijke zijde van het Balatonmeer, het grootste zoetwatermeer van Europa.

Hongarije heeft met Boedapest en het Balatonmeer sterk groeiende vakantiebestemmingen. Gyenesdias is een van de vele vakantiebestemmingen rond het Balatonmeer.

Hongarije is een nieuw en opkomend vakantieland dat door vele landgenoten ontdekt wordt. Investeringen in vakantiewoningen kennen een sterke groei door de nog jaarlijks stijgende vastgoedprijzen en de hoge huuropbrengsten.

Vele landgenoten hebben reeds een verrassend positieve vakantie achter de rug in dit veelzijdig vakantiegebied.

Villa Laszlo is een appartementencomplex gelegen op 900m van het Balatonmeer. Het heeft een bebouwde oppervlakte van maar liefst 540 m² en is onderverdeeld in 4 verdiepingen.

  • 1 appartement met 2 slaapkamers/4 bedden
  • 1 appartement met 2 slaapkamers/6 bedden
  • 1 dakappartement met 2 slaapkamers/6 bedden
  • 2 studio’s met 1 slaapkamer/2 bedden.

Elk appartement heeft een eigen keuken of keukenhoek, zithoek en badkamer/toilet, terras of balkon. In totaal zijn er 20 slaapplaatsen, uitbouwbaar tot 26 slaapplaatsen. De villa heeft een volledige kelderverdieping die gebruikt zou kunnen worden als recreatie- of opslagruimte. Op het grondstuk van 827 m² zijn tevens parkeerplaatsen voorzien voor de gasten. De in 1997 gebouwde Villa Laszlo is ideaal als investeringspand voor de verhuur van vakantieappartementen of als uitbouw van een mooie Bed & Breakfast.

De huidige eigenaars hebben de appartementen steeds succesvol verhuurd tot 2015. Wegens de bereikte pensioenleeftijd wensen zij deze statige villa te verkopen.

Villa Laszlo is een buitenkans als investering, als uitbating van een B&B of verhuur van de bestaande appartementen.

Contacteer de Verkoper

Patrick Strzebonski

Eigenaar Invest Home Hongarije