Second Home Expo – Gent

Droom je ook van een vakantiehuis in het binnen- of buitenland waar je kunt genieten van een prachtige vakantie? Of wil je investeren in een tweede woning met een gegarandeerd rendement? Dan ben je op de Second Home beurs aan het goede adres. De aanwezige deskundigen geven je de nodige informatie en helpen je graag bij het vervullen van je droom.

De volgende editie van deze beurs vindt plaats in Flanders Expo Gent van 11 tot 13 oktober 2019, telkens van 11 tot 18 uur.

De toegang tot de beurs bedraagt € 15,00 per persoon. Wij bieden als partner evenwel een gratis toegangsticket aan. Na online registratie kun je direct je toegangskaart uitprinten en ontvang je ook een kopie per e-mail.

Waarom Investeren in Vastgoed in Hongarije ?

Momenteel beschikken 360.000 Belgen over een tweede verblijf, zoals een appartement, villa, bungalow of chalet. Investeren in vastgoed in Hongarije garandeert een hoog beleggingsrendement dankzij goede verhuuropbrengsten.

Invest Home is dé specialist in de regio Balaton (dé ideale regio voor dit soort investering). Eigenaar Patrick Strzebonski zet voor ons 10 voordelen om te investeren in vastgoed in Hongarije én specifiek in de regio Balaton op een rijtje.

  1. Hongarije is vanaf 2004 lid van de Europese Unie en kent een positieve en gestadige groei.
  2. Buitenlanders kunnen zonder meer 100% eigenaar worden van vastgoed.
  3. De aankoopprocedure is duidelijk en eenvoudig.
  4. De aankoopbelasting op vastgoed bedraagt éénmalig 4%.
  5. De vastgoedmarkt is in volle expansie en kent sinds 2015 een gemiddelde stijging van 11% per jaar.
  6. Door de economische groei is er een inhaalbeweging t.o.v. de vastgoedprijzen in Oostenrijk, Kroatië en Slovenië.
  7. West-Balaton is het mooiste gebied rond het Balatonmeer.
  8. Het grootste zoetwatermeer van Europa, een ongerepte natuur en een mediterraans klimaat trekken vele nieuwe investeerders aan.
  9. De communicatie voor aankoop gebeurt in het Nederlands en contracten worden door een team van eigen advocaten vakkundig opgesteld.
  10. Hongarije is een land met één van de laagste misdaadcijfers van Europa.

Wie interesse heeft om via Invest Home vastgoed aan te kopen, kan opteren voor een bezichtigingsverblijf van 3 nachten/4 dagen. Je verblijft in B&B Belysium op basis van kamer en ontbijt en eigen vervoer. Bij aankoop van vastgoed tijdens dit bezichtingsverblijf, is dit logement gratis.

Meer info via: info@invest-home.net – +36 70 556 40 41 – www.invest-home.net.
Op Bij Landgenoten Invest vind je ook enkele panden aangeboden door Invest Home. Je vindt ze hier.