Klein Hotel (Chambres d’Hôtes) met Camping en Restaurant in de Bourgogne Europa : Frankrijk

€ 460.000
Type Accommodatie: BnB / Guesthouse / Hotel
Bebouwd (m2)
400
Badkamers
11
Slaapkamers
11

Accommodatie

  • Totale Oppervlakte Terrein: 25000
  • Bouwjaar: 1850

Faciliteiten

  • BBQ
  • Centrale Verwarming
  • Garage / Parking
  • Gemeubeld
  • Sauna
  • Terras
  • Tuin
  • Wifi

Omschrijving

Een mooi gecombineerd goed onderhouden bedrijf dat bestaat uit een klein hotel, een camping en een restaurant voor de gasten.

De accommodatie ligt aan de rivier de Yonne. De Yonne vindt zijn oorsprong in de Morvan en mondt uit in de Seine. Het terrein is 2,5 hectare groot, waarvan 360 meter rivieroever. Het ligt aan de westrand van de Morvan, in het gehucht Bellevault (6 huizen) in de gemeente Epiry, in het lage gedeelte van de Morvan, de Bas-Morvan, op 220 meter hoogte. Op 10 km afstand ligt Corbigny, een groter dorp met diverse winkels, supermarkten, scholen en alle faciliteiten.

Op het terrein staan 2 oude natuurstenen gebouwen.

De boerenschuur is verbouwd tot restaurant met professionele keuken, een bibliotheek met zithoek, sanitair voor de camping, mindervaliden sanitair, 2 schuren en een zolder met 2 opslagruimten. Aan de boerenschuur is een overkapt terras gemaakt.

Het hoofdgebouw bestaat uit een woonhuis en een hotel. Het woonhuis heeft een ruim kantoor, een grote woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een grote badkamer, een slaapkamer en een verwarmingsruimte. Er is een mogelijkheid om een 2e slaapkamer te realiseren. De Cv-ketels op gas zijn in 2014 geïnstalleerd en verwarmen zowel het woonhuis als de hotelkamers. Het hotel heeft een eigen ingang en bevindt zich op de 1e verdieping. Het bestaat uit 6 kamers, allen met privé sanitair.

Op het terrein, met uitzicht op de rivier, staan 4 chaletjes met eigen sanitair en privé terras. Deze worden verhuurd als hotelkamers.

De camping, met 10 plaatsen en 2 compleet ingerichte kampeerbungalows, ligt op een natuurlijk terrein omgeven door houtsingels en prachtige oude eiken.

Verspreid over het terrein bevinden zich diverse zitjes, een jeu de boules baan, een parkeerplaats en aan de rivier een klein strand. Op de rivier kun je kanoën.

Binnen een straal van 10 km liggen 2 grote zwem-meren met mogelijkheden voor verschillende watersporten.

Het hotel heef veel wandel- en fietstochten uitgezet in de Morvan en wordt voornamelijk bezocht door Bourgondische liefhebbers van wandel- en fietstochten, rustzoekers en gezinnen met kleine kinderen.

Video Tour

Contacteer de Verkoper