Geregistreerde Camping met 64 Plaatsen, Zwembad, Feestzaal en Olijfgaard Europa : Spanje

€ 1.650.000
SKU: CGSDM
Type Accommodatie: Camping
Bebouwd (m2)
4800

Accommodatie

  • Totale Oppervlakte Terrein: 18000

Faciliteiten

  • Airco
  • BBQ
  • Bergzicht
  • Gemeubeld
  • Terras
  • Tuin
  • Wifi
  • Zwembad

Omschrijving

Deze functionerende camping ligt op een stuk grond van 18.000 m² met 64 percelen tussen 60-100m², houten bungalows, feestzaal, 1000 m³ zwembad, keuken en een appartement. Alsook een eigen olijfboomgaard met 120 olijfbomen.

Vanuit de camping kunnen we genieten van een van de mooiste uitzichten op de bergen van de Sierra Nevada in de provincie Granada (Andalusië). Op amper 10 minuten van de camping ligt Granada, een beroemde, haast legendarische stad en op slechts 15minuten van het Alhambra. De Costa Tropical ligt op 25 minuten, 35 min naar Sierra Nevada Ski Resort, 10 min. naar de luchthaven. Voor campeerders op rondreis door Andalusië is dit een perfecte stopplaats om Granada te bezoeken. Maar ook veel mensen uit Granada spenderen hier een weekendje aan het zwembad of in één van bungalows. Er zijn enorm veel mogelijkheden om toeristen een unieke kijk te doen krijgen op de cultuur en gewoonten in Andalusië. Ik denk maar aan de eigen olijfolie die kan gegenereerd worden, eventueel wijnranken of honing. Talrijke uitstappen kunnen van hieruit aangeboden worden zoals trektochten in de Sierra Nevada, bezoekjes aan de witte dorpjes in de Alpujarras, rondtripje in de pittoreske dorpjes van Lecrin-vallei met zijn talrijke sinaasappelboomgarden en oude olijfmolens.

Officieel geregistreerde camping in ministerie van Toerisme Grond en gebouwen. Het volledige plot grond staat te koop, inclusief camping, bungalows en gebouwen.

In totaal gaat het om een bebouwde oppervlakte van +/- 4.800 m² gebouwen op +/- 18.000 m² grond. Er zijn nog steeds meer dan 120 olijfbomen in productie (+/- 300 l olijfolie/jaar). In de feestzaal kunnen maaltijden kunnen worden gegeven aan 2.000 personen op hetzelfde moment. De keuken is groot en uitgerust, maar is op heden niet meer in gebruik.

De camping heeft 64 percelen van 60 tot 100 m², waarvan een aantal bungalows (2, 4, 6 personen) in goede staat staat incl. eigen badkamer, keuken en AC. De camping bestaat al enige jaren en de begroeing biedt voldoende schaduwrijke plaatsen om te kamperen. Er is een 1 appartement aanwezig. Eigenaars hebben een bouwvergunning om een vleugel van het restaurant te transformeren naar een hotel van 30 kamers. Dit project voldoet aan alle geldende bouwvoorschriften en zit vervat in de prijs.

Nutsvoorzieningen: twee waterputten en een van hen produceert enorm veel water. Aangesloten op het electriciteitsnetwerk, maar ook een elektrische generator als backup. Gasopslag-tank voor de keuken. Het 1.000.000-liter zwembad heeft een perfect werkend zuiveringssysteem. Eigen waterzuiveringsinstallatie.

Prijs werd onlangs greduceerd tot 1.650.000 euro i.p.v. 2.000.000 €.

Contacteer de Verkoper

Christoph Van Daele

Zaakvoerder C-BUILD